vineri, 16 iulie 2010

4 Ani alaturi de ELE:x


4 Ani alaturi de ele ...s`au dus imediat ...cum a fost niciodata nu o sa mai fie:-<, dar e bine ca stam cat de cat aproape si ne putem vedea:x.
Imi aduc aminte ca inainte nu eram bune prietene ne barfeam una pe alta si nu ne suportam dar cu trecerea timpului ne`am dat seama ca suntem proaste si nu avem nimic de pierdut daca ne imprietenim.
Am ajuns sa fim cele mai bune prietene ne spuneam ce avem pe suflet una alteia, faceam porcarii la scoala cate si cate 8->.
Ne si certam din lucruri absurde dar porma ne luam in brate si totul trecea, tin minte ca o enervam pe Adela de cate ori aveam ocazia:)) ...saraca se supara dar porma ma ierta :"> ...pe Isabella incercam so enervez dar nu reuseam asa muult ea radea de porumbei ce`i scoteam eu pe gura:"> doar cand era nervoasa atunci reuseam so enervez asa putin:x:)) ...si Denisa offf Denisa:)) cate nu`i faceam lu domnisorica asta ;;).
Fiecare avea cate un defect al ei dar intre noi niciodata nu ni l`am aratat ...ne pretuiam una pe alta si ne ajutam (mai ales cand chiuleam =)) si cand copiam 8-< Issa nu te uit;;) =)) ).
Isabella e genu de fata de treaba, ajutattoare ;;) dar cand se enerveaza mama mama :-t sa nu fi in calea ei atunci ca nu scapi cu bine:)) ...Adela :-? aceasta fetiscana este scorpion la fel ca Isabella si au cam aceasi mentalitate de a gandi:-? dar spre deosebire de Isabella, Adela este mai calma ;;) ...si nu in ultimu rand Denisa in aceasi zodie cu mine "Taur":x amandoua gandim cam la fel dar ea este genul de fata care daca baiatul o enerveaza putin gata ii da papucii;;):)).
Totusi eu le iubesc pe toate 3 asa cum sunt ele cu defecte, enervante pentru mine sunt perfecte si ce a fost in 4 ani nu o sa mai fie niciodata, acum pastram legatura si ne intelegem cam la fel.
Va iubesc:X>:D<.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu